2013-05-16 Vi går mot lugnare tider… eller?

16 maj 2013 av Liinu


Sedan pilotutbildningarna tog slut har ett tomrum infunnit sig i mig. All tid och kraft som projektet lade ner på pilotutbildningar har äntligen nått slutmålet och resultat.

 

Så vad ska vi hitta på nu då?

Jo, även om det känns tomt och som att vi går mot lugnare tider så gör vi faktiskt inte det, inte än i alla fall. Försommaren är fullspäckad av spännande aktiviteter. I helgen är det till exempel dags för det sista Styrgruppsmötet för året. För att fira det fantastiska år vi haft kommer vi att ha lite schlagertema och kolla på Eurovision Song Contest tillsammans. Vi ser fram emot en kanonkväll!

 

Förutom det har vi en massa andra aktiviteter innan sommarsemestern är här:

  • – I slutet av maj och in i juni anordnar vi 5 regionsträffar runt om i landet. Läs mer om regionsträffarna här!
  • – Under två helger anordnar vi HLR-utbildningar för projektorganisationernas lägerledare.
  • – Den 12/6 är det dags för Sommarmingel på vårt kontor. Är du medlem eller anställd på något utav våra förbund så är du varmt välkommen att mingla, nätverka, äta gott och umgås. Läs mer om sommarminglet här!
  • – I slutet av juni drar vi till Visby för en fullspäckad Almedalsvecka!

 

Så vänner, även om det känns lite tomt efter två intensiva, utmattande, utmanande, närande och HELT fantastiska utbildningar, så är det med glädje jag omfamnar resten av våren och sommaren! Vi har en härlig och mycket spännande tid framför oss och jag hoppas att ni vill vara delaktiga i den!

 

Tjingeling!

//Liinu

 

 

© 2019 En stärkt röst. Powered by WordPress.

Daily Edition Theme by WooThemes - Premium WordPress Themes