2014-07-25 Tack för oss!

25 juli 2014 av Liinu


Så var tiden förbi. Det som startade som något okänt och lite oklart har nu kommit till sitt slut.

Nästan tre år har passerat sedan projektet drog igång och vi minns ganska tydligt hur det hela började för oss. Det är mycket som kommer tillbaka till minnet. Till exempel första mötet projektledarna emellan, som tiden skulle visa skulle bli vapendragare och en grymt bra kombination! Första mötet med styrgruppen som skulle bli vår hemmahamn av idéer och inspiration. Det var mycket som skedde i början och som blev helt nya erfarenheter för alla oss inblandade.

 

Nu tre år senare känns det som att det är mycket som går på rutin. Det är dock inte bara vi projektledare som lyckats bygga upp en hållbar och långsiktig verksamhet, utan alla som engagerat sig i projektet på något sätt (inga nämnda, inga glömda) har varit med och utvecklat det här från början lite okända och oklara, till något som skapat historia.

Vi känner tacksamhet av de erfarenheter vi fått dela med er alla under dessa snart tre år, och en ännu större stolthetskänsla av det som projektet mynnat ut i. Det känns som att engagemanget bara växer och det är det som får mycket att kännas så bra i den här fasen. Den här fasen som innebär att projektet och vi projektledare kommit till slutet och tackar för oss.
Det finns mycket att tacka för och om vi ska vara ärliga så känns det lite sorgligt att säga hejdå till allt som kommit att bli vår vardag. Men vi visste att dagen skulle komma och nu är det dags att ge sig av mot nya utmaningar. Tack för den här tiden och vi önskar er som fortsätter kampen lycka till!

Stephanie Skinner och Liinu Diaz RämöFoto: Liinu och Stephanie i utomhusmiljö

© 2020 En stärkt röst. Powered by WordPress.

Daily Edition Theme by WooThemes - Premium WordPress Themes