Handlingar till Årsmötet 18 maj

16 april 2014 av Stephanie Skinner


Välkommen till årets peppigaste årsmöte! 

Den 18 maj är det dags för årsmöte för bildandet av den nya samarbetsorganisationen för ungdomsorganisationer för personer med funktionsnedsättning! På den här sidan finner du årsmöteshandlingarna.


Handlingar till mötet:
 

 

 

Viktig information och ytterligare förberedelser till mötet (vänligen läs igenom hela!):

 

Röstning: Det är en röst per organisation som gäller. Vem utav era representanter på mötet som ska vara röstberättigad från din organisation får ni göra upp mellan er (helst innan mötet).

 

Namn för organisationen: Glöm inte att komma med ett namnförslag till organisationen på årsmötet. Ni kan även skicka er organisations namnförslag till En stärkt röst innan årsmötet via mail (kontaktuppgifter finns nedan).

 

Diskussion kring stadgarna:  Det förslag på stadgar som finns i handlingarna ovan ska vara väl förankrat hos varje representant som kommer till mötet. Det är bra om alla representanter som kommer från din organisation går igenom stadgan innan årsmötet så att ni alla har en bra, samlad bild av den. Stadgan kommer även att diskuteras under påverkanstorget.

 

Tillgänglighet: Kom till mötet doftfri, nötfri och lämna ditt pälsdjur hemma.

 

Hashtag: Du kan redan nu börja peppa inför mötet! Sprid ordet, för det som kommer ske den 18 maj är ett stort steg framåt! Det kommer gå ner i historia och redan nu vill vi ge detta datum en stor betydelse. Twittra, facebooka, instagramma, blogga eller sprid det på någon annan kanal! Hashtagen är: #18maj

 

 

Frågor och funderingar?

Här av dig till projektledare Stephanie med dina frågor:

– mail: stephanie@enstarktrost.se

– telefon/sms: 0722-3506551.

– Facebook: Stephanie En Stärkt Röst.

© 2019 En stärkt röst. Powered by WordPress.

Daily Edition Theme by WooThemes - Premium WordPress Themes