2013-04-05 På väg mot den första utbildningen!

05 april 2013 av Liinu


Nu sitter vi här på tåget, två förväntansfulla och peppade projektledare. Senare ikväll kommer vi att träffa en massa nyfikna och kunskapstörstande medlemmar för att påbörja det första steget i att ta fram ett utbildningspaket för våra organisationer.

 

Utbildningsdeltagarna kommer under helgen att få lära känna varandra och varandras organisationer. Men minst lika viktigt är att vi nu möjliggör en chans till gemensam utveckling!

Under utbildningen kommer vi att belysa en hel del ämnen, allt från organisering och finansiering till medlemmar, påverkan och samarbete.

Förhoppningsvis leder denna utbildning till ökad kompetens inom organisationerna, men även till flera och stärkta band mellan medlemmarna och organisationerna emellan. Utbildningarna är medvetet riktade till engagerade på lokal- och regionalnivå, då det är viktigt att dessa delar av förbunden stärks och att samarbetet mellan förbunden uppstår även här.

 

För oss projektledare blir utbildningen en chans att testa ett koncept som vi kan vidareutveckla under projektets sista år. Det blir också en chans för oss att träffa de medlemmar vi arbetar för, lära oss mer om förbunden vi jobbar med, samt utveckla projektet inom utbildningsområdet.

 

Vi ser fram emot en händelsefylld och inspirerande helg!

Mer information om hur utbildningen gick kommer här på bloggen.

Tills dess!

//Liinu

© 2019 En stärkt röst. Powered by WordPress.

Daily Edition Theme by WooThemes - Premium WordPress Themes