Årsmöte

19 mars 2014 av Liinu


Välkomna på Årsmöte!

Projektet har sedan en tid tillbaka arbetat med att ta fram en samarbetsorganisation för ungdomsorganisationer för personer med funktionsnedsättning. Nu har vi intensifierat vårt arbete och det har därför blivit dags för oss att välkomna våra medlemsorganisationer på ett första årsmöte för att bilda den nya samarbetsorganisationen.

 

När? 18:e maj 2014, kl. 09-17

Var? ÅttiotvåAn, S:t Göransgatan 82A. Närmaste tunnelbana: Fridhemsplan (blå och grön linje)

 

Vi kommer att börja peppa inför årsmötet på sociala medier med hashtaggen #18emaj. Se till att bidra till peppen du med genom att dela med dig av dina erfarenheter/minnen/tankar kring det ökade samarbetet mellan ungdomsorganisationerna för personer med funktionsnedsättning!

 

Anmälningar

Varje förbund kommer att kunna skicka tre representanter utöver sina två styrgruppsrepresentanter. Anmälningen till årsmötet har nu stängts. 

 

Handlingar

Årsmöteshandlingar har skickats ut via mail till anmälda deltagare. Handlingar kan även laddas ner på vår hemsida: www.enstarktrost.se/handlingar!

Glöm inte att komma så doft- och nötfri som möjligt, samt att lämna ditt husdjur hemma!

 

Resor, boende och mat

Projektet kommer att stå för kostnader för resor, kost och logi under Årsmötet för samtliga deltagare. Projektet står även för bokning av resor och hotell.

Har du med dig assistenter tar vi ut en kostnad på 1000:- per assistent. Denna avgift täcker assistentens mat och övernattningskostnader, kostnaden för resor för din assistent får du alltså stå för själv.

 

Middag på lördag kväll: Vi kickar igång stämningen redan på lördag med att ordna en igångpeppning för den nya organisationen samt en avslutningsmiddag av projektet En Stärkt Röst. Middagen sker den 17 maj kl.18:30 på hotellet som de övernattande sover på; Courtyard By Marriott Stockholm. Se mer info om hotellet nedan.

 

Info om hotellet: Om du valt att ha övernattning kommer du att bo på Courtyard By Marriott Stockholm. Adress: Rålambovsleden 50, t-bana Fridhemsplan. Hotellet ligger ca 10-15 minuters gångavstånd till där mötet hålls. Lakan och handdukar finns på hotellet.

 

Frågor och funderingar?

Här av dig till projektledare Stephanie med dina frågor:

– mail: stephanie@enstarktrost.se

– telefon/sms: 0722-3506551.

– Facebook: Stephanie En Stärkt Röst.

 

© 2019 En stärkt röst. Powered by WordPress.

Daily Edition Theme by WooThemes - Premium WordPress Themes