2014-04-07 Nu börjar peppen inför årsmötet!

07 april 2014 av Liinu


Foto: "Selfie" på nio personer

Peppen inför framtiden infann sig redan på vårt senaste Styrgruppsmöte!

Projektets syfte har sedan starten 2011 varit att utreda vilket slags samarbete våra ungdomsorganisationer kan ha i framtiden. I detta arbete har ingått att ta fram förslag på strukturer till en samarbetsorganisation tillsammans med vår styrgrupp.
På vårt senaste styrgruppsmöte i början av mars bestämde så våra organisationer att det blivit dags att anordna ett årsmöte för att bilda en samarbetsorganisation för ungdomsorganisationer för personer med funktionsnedsättning! 
Den senaste tiden har projektet därför fokuserat på förberedelserna inför det stundande årsmötet den 18e maj. Vi har skrivit kallelse, tagit fram handlingar och filat på ett upplägg mm.

 

I samband med detta är det många känslor som uppstår hos en projektledare. Dels känns det helt galet att vi är så nära målgången! Att faktiskt ha satt ett datum för ett första årsmöte är ett starkt tecken på att projektets syfte uppnåtts. Som projektledare känner jag självklart stolthet och glädje över detta, för det betyder ju trots allt att den process jag varit med och lett har gett resultat. Det betyder också att projektet inte dör när det avslutas, lärdomarna kommer att leva kvar i den nya organisationen och vinsterna kommer att spridas vidare.
Samtidigt påminner allt detta om att slutet är nära och det känns overkligt och lite sorgligt att dessa tre fantastiskt spännande och lärorika år snart är slut! 
Som tur är är det mycket som ska hinnas med innan det blir dags för mig och Stephanie att tacka för oss. Vi kommer dels att arbeta mycket med årsmötet, men vi har även igång ett fantastiskt ambassadörsprogram som vi hoppas kan fortsätta stärka organisationerna inom projektet. Vi kommer även att finnas på plats på Almedalen med ett gäng engagerade medlemmar som sedan hösten planerat vårt deltagande på årets viktigaste politiska arena. Det blir alltså en fullspäckad vår, troligtvis den bästa under hela projekttiden! Allt detta gör ju det svårare att vara ledsen, vi har ju inte riktigt tid med det!

 

Den 18:e maj bjuder vi alltså in alla våra medlemsorganisationer för att genomföra ett årsmöte, som kommer att skapa en samarbetsorganisation för ungdomsorganisationer för personer med funktionsnedsättning. Detta är ett historiskt ögonblick som jag hoppas alla delaktiga parter känner stolthet och pepp kring.
Vi är taggade till max och ser verkligen fram emot det! Därför ska vi börja ladda redan nu, bland annat genom sociala medier under hashtaggen #18emaj. Jag hoppas att du också vill vara med och bidra till peppen genom att dela med dig av dina erfarenheter av samarbetet som nu formaliseras och stärks ytterligare.

 

Glada hälsningar till alla!

 

//Liinu

© 2019 En stärkt röst. Powered by WordPress.

Daily Edition Theme by WooThemes - Premium WordPress Themes