2014-04-03 En inspirerande dag!

03 april 2014 av Liinu


Detta är ett gästinlägg skrivet av gänget bakom Loppet för Alla!

 

Tisdagen den 18/3 hade vi ett utav våra styrgruppsmöten men på detta deltog även Stephanie och Liinu från En stärkt röst.

De kom med nya idéer som vi inte ens tänkt på och flera olika förslag. De har också själva erfarenheter som de gärna delar med sig av till oss vilket hjälper oss att utvecklas och även att förbättra själva idén gällande loppet.

 

De föreslog till exempel att vi skulle ha något som de kallade ”utmaningen”. Ett grymt bra förslag! Det handlar om att låta personer som inte har någon funktionsnedsättning prova på hur det är genom olika medel som kan simulera hur det till exempel är att ha reumatism, eller hur det är att ha en viss synnedsättning eller liknande och sedan utföra en uppgift med funktionsnedsättningen.

Så det är absolut något vi tänker ha med för det är ett bra sätt att uppmärksamma allmänheten på och även öka förståelsen för hur det faktiskt kan vara och det är ju vad vill göra.

 

Foto: Ellen, Stephanie, Linus, Liinu och Dante står på rad utomhus .

Gruppen kände att deras besök var väldigt givande för då fick vi en chans att bolla våra idéer med folk utanför gruppen och tack vare det få nya perspektiv på saker och ting som vi annars kanske inte hade fått. Förutom det så var det väldigt trevligt att få träffa dem igen för de är allmänt awesome, grymma och sprider väldigt mycket positiv energi till oss andra. Tack för att ni hjälper oss i vårat arbete med att planera loppet genom er erfarenhet, kunskap och era råd. Men framförallt, tack för att ni är de grymma människorna ni är!

 

Vi ser även fram emot att få träffa er alla den 7/6 i Jönköping! Glöm inte att anmäla er på vår hemsida!

 

Ha det gott!

Med vänliga hälsningar,

Ellen, Linus, Dante, Christoffer och Paulina

© 2019 En stärkt röst. Powered by WordPress.

Daily Edition Theme by WooThemes - Premium WordPress Themes