2014-02-07 En nervös men lyckad start!

07 februari 2014 av Liinu


Foto: Två personer sitter och antecknar i block. En av dem pratar, den andra tittar på hen och ler.

Delar av Unga Reumatiker Jönköping Östergötlands styrelse. Foto: Ellen Hedberg

Detta är ett gästinlägg skrivet av en av projektets ambassadörer, Ellen Hedberg, från Unga Reumatiker. Vill du lära dig mer om projektets ambassadörsutbildning kan du läsa om det här!

 

Den 13 december var jag på den första ambassadörsutbildningen som En stärkt röst höll i. Jag var nervös och tyckte att det kändes lite jobbigt att åka iväg på en sådan utbildning för att sedan efteråt hålla i en egen workshop, då jag kan vara en väldigt blyg person som finner det jobbigt att stå inför andra och prata. Men jag anmäler mig till sådana saker för jag vill utvecklas och komma över mina rädslor. Så även om det kan vara jobbigt före och under tiden så vet jag att det är värt det i slutändan, för det får mig att må bra över mig själv.Men jag såg också fram emot att få gå den här utbildningen på grund av alla möjligheter jag skulle få efteråt då jag skulle kunna vara med och hjälpa olika styrelser med att utvecklas som organisation.

 

Så, så fort jag kom hem på söndagskvällen skickade jag iväg ett meddelande till min ordförande för Unga Reumatiker Jönköping Östergötland och frågade om jag skulle kunna få hålla en workshop för vår styrelse på vårt nästa styrelsemöte, med temat ”engagemang och aktiverig utav medlemmen”. Som svar på det fick jag ett jättetrevligt och glatt bemötande. Vilket gjorde mig ännu mer ivrig att få hålla i den och komma igång med allt. Så jag satte igång med att planera min workshop och var klar inom loppet av två dagar och ändå skulle jag inte ha wokshoppen förens i mitten utav januari!

Foto: Två personer sitter på en soffa och diskuterar. Framför dem, på ett soffbord, ligger det papper blandat med mat och dryck.

Unga Reumatiker Jönköping Östergötland uppskattade workshoppen. Foto: Ellen Hedberg

 

Häromdagen höll jag då i min workshop med mängder utav fjärilar i magen men fokuserad på vad jag skulle göra. Jag började med att presentera En stärkt röst och vad de arbetade för, jag hade även på mig En stärkt rösts lila tröja med slogan ”JAG ÄR INTE JOBBIG JAG ÄR VIKTIG”, som jag visade för dem. Sen så började jag. Efteråt fick jag många snälla kommentarer av deltagarna och de tyckte att den vart bra och även att de fått ut något av den och att den gick bra.

 

Hälsningar Ellen

© 2019 En stärkt röst. Powered by WordPress.

Daily Edition Theme by WooThemes - Premium WordPress Themes