2013-12-02 Ambassadörsprogrammet närmar sig

02 december 2013 av Liinu


Nu är det inte långt kvar…

Det har länge pratats mycket om projektets ambassadörsprogram som legat i startgroparna ett tag och den 14-15 december utbildar vi det första gänget blivande ambassadörer på Ädelfors Folkhögskola!

 

Förberedelserna innan har varit många. När det kommer till att utbilda ett gäng som i sin tur ska ta stafettpinnen vidare bör man tänka på en hel del saker. Jag som utbildningssamordnare har mött både framgångar och motgångar i processen, men det har allt som allt varit en väldigt spännande resa. Och tänk, snart är det dags på riktigt!

 

Det som varit absolut mest utmanande är att hitta bra och användbart material som de blivande ambassadörerna kan nyttja i sitt uppdrag. Här handlar det framför allt att göra det relevant för våra ambassadörer samtidigt som det ska fungera för vår målgrupp vilket är regionala- och lokala styrelser runtom i landet. Det som varit det roligaste längst vägen är att få knyta ett band och skapa en relation till våra blivande ambassadörer redan innan jag ens har träffat alla. Det finns så mycket engagemang och glädje bland dom så att jag ibland inte vet vart jag ska ta vägen! Därför ska det bli skönt att snart äntligen få komma ut i landet, bort från kontorsstolen och sätta igång ambassadörsprogrammet på riktigt!

 

Jag vill redan nu marknadsföra våra blivande ambassadörer för er som är regionalt- och lokalt engagerade i en styrelse. Känner du att din styrelse behöver lite inspiration och ett lyft? Då ska ni inte tveka på att boka en ambassadör! Våra ambassadörer kommer att kunna sätta fart på diskussioner i era styrelser om: demokrati, ledarskap, engagemang och påverkan. Att boka en ambassadör är dessutom kostnadsfritt.

 

Håll utkik på här vår hemsida, facebook och twitter och hur ni kan boka en ambassadör. Frågor? Kontakta mig, det vill säga projektledare Stephanie: stephanie@enstarktrost.se eller telefon/sms: 0723-50 65 51.

 

Hälsningar,

Stephanie

© 2019 En stärkt röst. Powered by WordPress.

Daily Edition Theme by WooThemes - Premium WordPress Themes